Vreven blijft waar hij is: Niet aan een vertrek gedacht

Vreven blijft waar hij is: "Niet aan een vertrek gedacht"

14-04-2016 18:34

Na lang palaveren is er eindelijk duidelijkheid. Stijn Vreven is ook volgend seizoen trainer bij Waasland-Beveren, ondanks interesse van STVV. De coach laat nu weten dat het van begin af aan zijn intentie was op de Freethiel te blijven.

"Ik heb absoluut niet aan een vertrek gedacht en dat heb ik het bestuur ook heel duidelijk gemaakt", zegt hij bij Sporza. "Het is duidelijk dat STVV zich in ons verhaal gemoeid heeft, maar ik heb altijd open kaart gespeeld met het bestuur. De voorzitter was altijd van alles op de hoogte", is Vreven duidelijk. Ondertussen stelde STVV met Ivan Leko al een hoofdtrainer aan.

Waasland-Beveren wil vooruit en hoopt beter te doen dan de twaalfde plaats van dit seizoen, liet de club verstaan bij de bekendmaking van het nieuws. "In theorie kunnen we kampioen spelen, maar we moeten realistisch blijven. De twaalfde plek is het beste resultaat tot dusver voor de club. We mogen geen stappen overslaan", aldus een nuchtere Vreven, die volgend seizoen aan zijn tweede jaar begint.