Dit was de voormiddag: STVV heeft nieuwe coach, Mourinho naar PSG?

Dit was de voormiddag: STVV heeft nieuwe coach, Mourinho naar PSG?

14-04-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland

Ivoriaan voor 5 jaar naar Anderlecht?
Anderlecht zou een nieuwe aanwinst beet hebben: het gaat om de 18-jarige Idrissa Doumbia. De beresterke middenvelder zou de nieuwe Yaya Touré moeten zijn.

STVV heeft nieuwe trainer bijna beet
De kans is zeer groot dat Ivan Leko de nieuwe trainer wordt van STVV. De ex-speler van Club Brugge is bijna rond met de Limburgers. Ook Stijn Vreven was een kandidaat, maar die heeft ondertussen andere plannen.

Nieuwe uitdaging voor Oulare
Obbi Oulare kan zich niet doorzetten bij Watford, en dus moet hij een stapje lager proberen. Watford gaat hem mogelijk verkopen aan Celtic, maar zijn transfersom kan problematisch worden.

Simons wil nog een jaar
Timmy Simons wordt dit jaar 40, maar zo voelt hij zich nog niet. Simons zit namelijk rond de tafel met Club Brugge, hij wil een nieuw contract. Nochtans wil Club toch een nieuwe defensieve middenvelder halen.

Mourinho naar Frankrijk?
José Mourinho heeft nog altijd niet bekendgemaakt wat hij volgend seizoen gaat doen, maar er komt wel een nieuw gerucht binnen. PSG zou hem nog willen afsnoepen van Manchester United.