Pijnlijk moment: 12-jarige Genk-supporter is geen fan van Stefano Okaka

Pijnlijk moment: 12-jarige Genk-supporter is geen fan van Stefano Okaka

14-04-2016 11:45
0

De 12-jarige Jef Gielen is een échte Racing Genk-supporter, en dat mocht ook Stefano Okaka recentelijk ondervinden. Jef mocht als winnaar van een tombola op de foto met de Italiaan...maar hij bedankte vriendelijk. Ook een shirt van Anderlecht moest hij niet hebben.

De 12-jarige fan was twee weken geleden aanwezig in het Constant Vanden Stock-stadion, waar hij Genk met 1-0 zag verliezen. De jongen uit Meeuwen-Gruitrode won er een tombola, en de prijs was dus een shirt van Anderlecht en een ontmoeting met Okaka. Een droom voor veel jonge voetbalsupporters, maar niet voor hem.

"Ik kon onder de tafel kruipen van schaamte, maar Jef hield voet bij stuk. Als echte Genk-supporter was hij niet onder de indruk en wou hij het shirt onder geen beding aannemen", aldus zijn moeder Wendy in Het Laatste Nieuws.

Racing Genk hoorde van het verhaal en gaf Jef dan maar wat hij écht wilde: een gesigneerd truitje van Racing Genk. Hij mocht ook naar de Genkse kleedkamer om zijn idool Sebastien Dewaest te ontmoeten. Trouw blijven aan je club, het heeft zo zijn voordelen!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie