Guardiola excuseert zich bij Cristiano Ronaldo: Het spijt me voor hem

Guardiola excuseert zich bij Cristiano Ronaldo: "Het spijt me voor hem"

Gepubliceerd: donderdag 14 april 2016 om 11:45do 14-04-2016 om 11:45

Met een vette knipoog heeft Bayern München-trainer Pep Guardiola zijn 'excuses' aangeboden aan Cristiano Ronaldo. De Real Madrid-ster zei eerder deze week dat hij hoopte dat Benfica de halve finales van de Champions League zou bereiken. De Portugezen werden echter uitgeschakeld door Bayern. 

"Ik weet dat Ronaldo tegen Benfica wilde spelen in de halve finales. Het spijt me voor hem", grijnsde Guardiola woensdagavond in gesprek met Duitse journalisten na afloop van de 2-2 remise tegen Benfica. In eigen huis had Der Rekordmeister een week eerder met 1-0 gewonnen. 

De Spaanse oefenmeester, die komend seizoen in dienst treedt bij Manchester City, was trots op de prestatie van zijn team. " "Mensen weten niet hoe moeilijk de Champions League is. We speelden met veel persoonlijkheid. We bleven rustig en hielden het hoofd koel, zelfs nadat we met 1-0 achter kwamen."

"We speelden zeer goed. Elk team in deze fase van de Champions League is heel, héél goed. Maar voor de vijfde keer op rij de halve finales bereiken is een grootse prestatie", aldus Guardiola. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws