'Belgische topclub richt zijn pijlen op OHL-uitblinker Bostock'

'Belgische topclub richt zijn pijlen op OHL-uitblinker Bostock'

13-04-2016 11:27

John Bostock was dit seizoen één van de besten bij Oud-Heverlee Leuven, en dat is ook de grote clubs niet ontgaan. Zo zou Standard de aanvallende middenvelder volgens Sport/Voetbalmagazine heel graag willen inlijven.

Bostock heeft ondertussen 7 doelpunten en 4 assists op zijn naam staan. Daarmee is hij niet zo productief als zijn maatje Yohann Croizet, maar toch geniet ook hij interesse van verschillende eersteklassers. STVV toonde al interesse in de Engelsman, maar als de Limburgers echt moeten strijden met Standard lijkt het een verloren zaak te zijn.

Bostock is een mogelijk alternatief voor Sofiane Hanni, want een overgang naar Standard ligt heel moeilijk voor de topschutter van de Jupiler Pro League. Bij KV Mechelen zijn ze nog niet vergeten dat Standard technisch directeur Olivier Renard kwam weghalen. Renard haalde daarna in de kranten uit naar het bestuur van Mechelen, hij vond dat Mechelen geleid werd als een amateurploeg. Bovendien zou Hanni 2,5 miljoen euro moeten kosten, Bostock is een veel goedkoper alternatief voor de Rouches.