Antwerp rekent definitief af met ex-voorzitter: Wauters is een meester-leugenaar

Antwerp rekent definitief af met ex-voorzitter: "Wauters is een meester-leugenaar"

13-04-2016 11:00

Het lijkt nooit meer goed te komen tussen Antwerp en ex-voorzitter Eddy Wauters. Nieuwe sterke man Patrick Decuyper windt er geen doekjes om: Wauters doet bijna niets anders dan liegen.

Wauters heeft het heel vaak over het geld dat Antwerp hem nog moet, hij zou daar nog geen cent van gezien hebben. Leugens, aldus Decuyper. "Hij heeft met opzet verwarring ­gezaaid. Of beter: mogen zaaien. Wat hij allemaal aan leugens mocht verkondigen. Zonder verpinken zeggen dat je nog geen euro zag, ­terwijl we hem dit seizoen al 520.000 euro hebben betaald", zegt hij in Gazet Van Antwerpen.

De boodschap van Decuyper voor de fans is duidelijk: negeer Wauters zo veel mogelijk. "Eddy Wauters is niet alleen een meester-leugenaar, hij heeft ook bewust schade toegebracht aan mijzelf en aan de club. Hij heeft geprobeerd om publiek mijn geloofwaardigheid onderuit te halen. Daardoor heeft hij ook­schade toegebracht aan de club. Niet alleen de supporters begonnen te twijfelen, ook binnen de spelersgroep was de stress voelbaar. Nu hebben we eerherstel en blijkt dat we altijd de waarheid spraken."