Verdediger verwacht zomers vertrek bij PSG: Ik ben niet tevreden

Verdediger verwacht zomers vertrek bij PSG: "Ik ben niet tevreden"

13-04-2016 08:23

Gregory van der Wiel verwacht aan zijn laatste maanden bezig te zijn bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse rechtsback ziet door een gebrek aan speeltijd en de afstandelijke houding van trainer Laurent Blanc geen toekomst meer in de Franse hoofdstad.

"Het seizoen loopt op z'n einde en ik heb niets meer van de club gehoord", vertelt Van der Wiel aan het Algemeen Dagblad. De 28-jarige oud-Ajacied heeft een aflopend contract, maar voelt er weinig voor om bij te tekenen. "Ik ben niet tevreden. De ene week zit ik op de tribune, de andere week speel ik in de kwartfinale van de Champions League. Dat is hoe het gaat", verzucht hij

Ook zijn relatie met Blanc is allesbehalve warm. "Ik heb niets speciaals met hem. Ik wil spelen. Het is aan hem of hij me opstelt. Dat doet hij de ene keer wel, de andere keer niet." Hoewel de optredens van de 46-voudig international behoorlijk zijn, lijkt hij geen indruk te maken op de oud-bondscoach van Frankrijk. "Blijkbaar is het telkens niet goed genoeg."

Waar Van der Wiel zijn loopbaan voortzet, naar verluidt hengelen enkele voorname teams uit de Premier League naar zijn handtekening, blijft nog een raadsel. "Ik zie wel wat er op me afkomt. Ik kan op het moment even aan niets anders denken dan aan de uitschakeling."