Sels slaagt bijna in zijn motivatiepoging: Even uit mijn krammen geschoten

Sels slaagt bijna in zijn motivatiepoging: "Even uit mijn krammen geschoten"

11-04-2016 08:45

Matz Sels moest zich zaterdag tweemaal omdraaien in het Jan Breydelstadion. De openingsgoal van Club Brugge in de 2-0 zege tegen AA Gent kwam nota bene van een Buffalo. Stefan Mitrović vloerde Matz Sels. Toen had de doelman van AA Gent het even lastig.
 

 

"Na de openingsgoal zag ik wel veel kopjes bij ons naar beneden gaan en ben ik even uit mijn krammen geschoten, maar dat was zeker niet op Stefan bedoeld", verduidelijkt Sels in Het Laatste Nieuws.

"Er bleven nog tien minuten te spelen en ik wou iedereen gewoon snel terug bij de les krijgen. Zelfs al hadden we weinig gecreëerd, dan nog zat een punt er in. Het bewijs volgde vijf minuten later toen we die penalty afdwongen en we op een diefje bijna een punt pakten."

In de slotfase kon Sven Kums de 1-1 maken, maar hij liet een strafschop onbenut. "Jammer dat Sven miste. Met een kloof van vier punten was alles nog mogelijk, nu zijn het er zeven en wordt het heel moeilijk. We moeten hopen op hulp van Anderlecht volgend weekend, maar in de eerste plaats moeten we zelf winnen. In Brugge heeft dat er niet ingezeten, er viel op hun zege niet zoveel af te dingen. Ze hadden het betere van het spel en de beste kansen."