'Club Brugge kan Castillo slijten in Primera Division'

'Club Brugge kan Castillo slijten in Primera Division'

10-04-2016 09:31

Club Brugge heeft niet veel plezier beleefd aan spits Nicolas Castillo. De Chileen viel vooral op door zijn nukkige gedrag en werd dan ook meermaals uitgeleend. Zijn uitleenbeurt aan Catolica werpt echter zijn vruchten af.

Castillo heeft er in Chili al 11 inliggen, hij voelt zich kennelijk als herboren in zijn thuisland. In principe moet hij na dit seizoen terug naar eigenaar Club Brugge, maar volgens het lokale Don Balon is er nog een andere uitweg: FC Sevilla heeft verregaande interesse in de spits, die nog tot 2018 onder contract ligt bij Club.

De interesse in Castillo is wel verbazend, want de Chileen faalde al tot twee keer toe in een topcompetitie. Bij het Duitse Mainz haalde hij bijna nooit de wedstrijdselectie, bij het Italiaanse Frosinone speelde hij vaker, maar kon hij geen enkel doelpunt maken. De spits is evenwel nog maar 23, Sevilla hoopt kennelijk dat hij nog kan werken aan zijn zwakke punten. Over een eventuele transfersom is niets bekend, Club Brugge heeft zelf indertijd 3 miljoen euro betaald voor Castillo.