Luikse fans kunnen transferdroom opbergen Zeker dat ik niet naar Standard ga

Luikse fans kunnen transferdroom opbergen "Zeker dat ik niet naar Standard ga"

Gepubliceerd: zondag 10 april 2016 om 08:45zo 10-04-2016 om 08:45

William Dutoit flirt op regelmatige basis met Standard. De doelman van Sint-Truiden ziet een transfer naar Luik wel zitten, maar voorlopig heeft Dutoit nog niets gehoord van de Rouches. En dat zal volgens de Truienaar ook zo blijven. 

Dutoit viel in L'Avenir meteen met de deur in huis. "Ik ga heel erg duidelijk zijn: ik ga volgend seizoen niet naar Standard! Dat staat gewoon vast. Mijn naam is aan die club verbonden omdat de Luikse supporters mij graag daar willen zien spelen. Dat doet mij wel plezier. Maar Standard heeft Victor Valdés gehaald en ik heb begrepen dat zij geen doelman zoals mij zoeken. Er is nooit contact geweest."

En dus mogen de fans van Sint-Truiden hopen op een verlengd verblijf van hun lieveling. Toch sluit Dutoit een vertrek niet uit. Maar er hangen voorwaarden aan vast. "Maandag heb ik een gesprek met de club. Ik weet wat ik aan de club heb, maar ik moet ook evolueren. Mijn manager heeft al contacten gehad met enkele Belgische en buitenlandse clubs. Ik blijf wel liever in de Belgische Eerste Klasse dan in bijvoorbeeld de Franse Ligue 2."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Hoort Dutoit bij een Belgische topclub thuis?

Ja
69%
Nee
31%
(275 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws