Bankzitter De Bruyne bracht voor het eerst geluksbrenger mee: Keuze van trainer

Bankzitter De Bruyne bracht voor het eerst geluksbrenger mee: "Keuze van trainer"

10-04-2016 08:24

Manchester City won zaterdag met enige moeite van West Bromwich Albion. Bij The Citizens zat Kevin De Bruyne op de bank. Pas na een uur spelen, bracht Manuel Pellegrini onze landgenoot in. De Bruyne maakt zich echter geen zorgen. 

De Bruyne maakte zich al meteen belangrijk voor Manchester City. Hij zorgde voor de opening, die Samir Nasri naar de 2-1 leidde. Dat De Bruyne niet mocht starten, wringt echter niet. "Nee, dat is de keuze van de trainer. Hij heeft dat ook niet uitgelegd. Ik denk dat dit vrij normaal is na mijn blessure. Er zijn nog genoeg matchen te spelen", zegt De Bruyne voor de microfoon van Play Sports.

Manchester City kan weer aanknopen met een zege. Het staat nu iets veiliger op een vierde plaats, wat recht geeft op een ticket voor de Champions League-voorronde. "Het was geen gemakkelijke match. Wij hebben gewonnen. De drie punten zijn binnen. Dat is het enige wat telt", besluit De Bruyne. 

Onze landgenoot kreeg ook hoog bezoek. De Bruyne werd onlangs voor de eerste keer vader. Zijn zoontje Mason ging zaterdag voor het eerst zijn papa steunen samen met de trotse mama Michele Lacroix. 

 

First game for little Mason! Daddy's lucky charm

Een foto die is geplaatst door Michèle Lacroix (@lacroixmichele) op