Dit was de voormiddag: Genk doet zaken, vergeten Bruggeling en crash ex-Gentenaar

Dit was de voormiddag: Genk doet zaken, vergeten Bruggeling en crash ex-Gentenaar

09-04-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Racing Genk om de tafel met Shakthar Donetsk
Ruslan Malinovsky begon moeizaam bij Racing Genk, maar de laatste weken ziet het er al een pak beter uit bij de middenvelder. Genk wil de huurling graag langer houden, en dat lijkt niet zo moeilijk te worden. Hij mag immers vertrekken bij Shakthar Donetsk.

Ex-Gentenaar bijna dood na zware autocrash
Ernest Nfor is momenteel actief in Saoedi-Arabië. Zijn carrière zit een beetje in het slop, maar nu komt hij toch nog eens in het nieuws...met een zwaar verkeersongeluk.

Manager Vanhaezebrouck reageert op interesse Anderlecht
Blijft Hein Vanhaezebrouck ook volgend seizoen bij AA Gent? De succescoach wordt nadrukkelijk gelinkt aan Anderlecht, maar uit Gentse hoek klinkt er duidelijk dat een transfer niet mogelijk is.

Vergeten Bruggeling praat over beruchte 4-1
Birger Maertens praat liever niet meer over de 4-1 nederlaag van Club Brugge tegen AA Gent uit 2006. In die match speelde Mbark Boussoufa hem van het kastje naar de muur. Jason Vandelannoite speelde toen ook mee bij Blauw-Zwart. Hij wil wel praten en heeft geen fijne herinneringen aan die wedstrijd.

Hasi staat op scherp
Besnik Hasi stond op scherp tijdens de persconferentie naar aanleiding van de match tegen Zulte Waregem. De vraag over Nicolas Frutos ontweek de Albanees met een licht dreigement. Hasi reageerde ook gepikeerd op een vraag over het geluksdoelpunt tegen KRC Genk.