Hasi scherp: Andere ploegen denken ook niet aan het spektakel

Hasi scherp: "Andere ploegen denken ook niet aan het spektakel"

Gepubliceerd: zaterdag 9 april 2016 om 11:23za 09-04-2016 om 11:23

Besnik Hasi stond op scherp tijdens de persconferentie naar aanleiding van de match tegen Zulte Waregem. De vraag over Nicolas Frutos ontweek de Albanees met een licht dreigement. Hasi reageerde ook gepikeerd op een vraag over het geluksdoelpunt tegen KRC Genk. 

Het 'Bizotje' maakt een serieuze kans om de blunder van het jaar te worden. De Genkse doelman werkte een voorzet van Dennis Praet knullig in eigen doel. Dat geluksdoelpunt volstond voor Anderlecht om de drie punten thuis te houden. Toen Hasi geconfronteerd werd met deze fase, reageerde hij scherp. "Jullie geven altijd kritiek op Anderlecht. Maar andere ploegen zorgen ook niet voor spektakel", klinkt het in La Dernière Heure

"Ik weet dat wij op een heel gelukkige manier hebben gescoord via een owngoal van de Genkse doelman. Maar andere ploegen hebben ook wel geluk gehad", gaat Hasi verder. Hij doelde natuurlijk op het doelpunt van Club Brugge tegen KV Oostende. Toen legde Bruno Godeau de bal in eigen doel. "Ja, Club Brugge. Maar daar praat niemand over." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Verdient Hasi meer krediet bij Anderlecht?

Ja
50%
Nee
50%
(137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws