Ibrahimovic krijgt een open brief: Het was niet mijn bedoeling

Ibrahimovic krijgt een open brief: "Het was niet mijn bedoeling"

08-04-2016 20:25

Ulf Karlsson is teruggekomen op zijn beschuldigingen aan het adres van Zlatan Ibrahimovic. De voormalige arts van de Zweedse nationale ploeg bracht de spits in verband met doping. Volgens Karlsson was het allemaal niet zo bedoeld.

'Ik heb mezelf ongelukkig en onduidelijk geuit over Ibrahimovic. Ik begrijp nu, achteraf, dat mijn uitingen geïnterpreteerd kunnen worden als een beschuldiging. Dat is zeer betreurenswaardig. Het was niet mijn bedoeling. Ik wil daarom Zlatan en anderen die zich beledigd voelen, mijn excuses aanbieden', schrijft Karlsson volgens Aftonbladet in een open brief.

Kalsson krabbelt verder terug in zijn brief. 'Ik ben sinds ik werkzaam ben in de sport altijd tegen alle vormen van doping geweest. Ik hoop dat mijn ongelukkige formuleringen over Zlatan niet schadelijk zijn. Ik beschouw hem als een van de grootste spelers die Zweden ooit heeft gehad.'

Ibrahimovic reageerde bij monde van zaakwaarnemer Mino Raiola boos op de uitlatingen van Karlsson. Raiola sprak over een mogelijke rechtszaak. Of die er daadwerkelijk komt, is onduidelijk.