Stiekeme wending in transfersoap van Zlatan: Er zit beweging in

Stiekeme wending in transfersoap van Zlatan: "Er zit beweging in"

08-04-2016 19:55

Het houdt bijna iedere voetbalfan bezig: waar ligt de toekomst van Zlatan Ibrahimovic? De Zweedse superster heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain, maar dat wil niet zeggen dat hij ook per definitie verkast.

Dat is althans de opvatting van Laurent Blanc, de coach van PSG. Er doen veel geruchten de ronde over de aanvaller van Zweedse komaf. Vooral Manchester United wordt nadrukkelijk gekoppeld aan Zlatan. PSG maakt echter ook een kans, denkt Blanc. "Er zit beweging in, maar dit is niet het moment om over dit soort dingen te praten", aldus de oefenmeester van PSG op een persconferentie in aanloop naar het duel met Guingamp.

Zlatan liet onlangs nog weten dat hij een contractverlenging in Parijs niet heel logisch acht. Daarvoor zou er een standbeeld van de Zweed op de plek van de Eiffeltoren moeten komen, zo grapte Zlatan. Naast United zou ook West Ham United interesse hebben in de boomlange aanvaller, evenals Arsenal. Midweeks scoorde Zlatan nog op gelukkige wijze tegen Manchester City in de Champions League.