Mourinho brengt geruchtenmolen verder op gang: Goede aanbiedingen gekregen

Mourinho brengt geruchtenmolen verder op gang: "Goede aanbiedingen gekregen"

08-04-2016 19:09

De vraag is bij welke club, maar José Mourinho keert volgend seizoen zeker terug als trainer. De Portugees heeft zijn zinnen gezet op een club uit een grote competitie. Mourinho schermt met diverse aanbiedingen.

De Portugees noemt geen namen van clubs. "Ik kan wel garanderen dat ik vanaf de zomer weer aan de slag ga. Ik heb goede aanbiedingen gekregen", zegt Mourinho tegen O Jogo. "Ik ga daar goed over nadenken om een goede beslissing te maken. In de zomer, aan het einde van dit seizoen, weet iedereen mijn nieuwe club."

The Special One werd eerder dit seizoen ontslagen bij Chelsea en is sindsdien werkloos. Zijn nieuwe club weet waar het aan toe is. "Ik neem mijn ideeën mee naar een club die met mijn ideeën wil werken. Een club moet mij heel graag willen hebben. Mijn nieuwe werkgever moet spelen in een moeilijke competitie waar de doelstellingen niet makkelijk zijn", aldus Mourinho. In Engeland koppelen ze die laatste opmerking aan Manchester United, waarmee de Portugees al weken mee in verband wordt gebracht. Ook Valencia werd genoemd.