City-speler ziet letterlijk spoken: 'Eentje droeg serieus een lichaam naar buiten'

City-speler ziet letterlijk spoken: 'Eentje droeg serieus een lichaam naar buiten'

05-04-2016 20:36

Fabian Delph is de weg af en toe helemaal kwijt. Hij ziet af en toe letterlijk spoken. Dat vertelt hij in een openhartig interview op het clubkanaal van Manchester City.

De 26-jarige middenvelder, die afgelopen zomer Aston Villa verruilde voor het kapitaalkrachtige City, gaf schaamteloos toe dat hij ontmoetingen had met klopgeesten. "Ik zie constant geesten", vertelde Delph. De presentatrice, die op 1 april al eens in de maling werd genomen door Delph, geloofde haar oren niet en keek hem verongelijkt aan.

"Serieus, ik denk dat ik er vier heb gezien. Toen ik tekende bij Villa verbleef ik in een hotel en daar waren in mijn kamer constant dingen aan het bewegen. Je hoorde veel knallen, het haar in mijn nek ging er overeind van staan. En vier maanden terug, toen ik thuis in mijn slaapkamer twee geesten zag. Ik snap er niks van. Ik denk niet dat ze hier zijn om me te schaden, maar ik heb ze zeker gezien", aldus Delph.

De laatste anekdote laat de presentatrice nogmaals flink schrikken. "Vier maanden geleden zag ik die geest serieus een lichaam naar buiten dragen, mijn balkon op. Daarna verdween-ie."