Tottenham wil sterkhouder Vertonghen langer aan zich binden

Tottenham wil sterkhouder Vertonghen langer aan zich binden

05-04-2016 17:43

Tottenham Hotspur is aan een uitstekend seizoen bezig. Het staat momenteel tweede in de Premier League, al telt het wel zeven punten achterstand op leider Leicester City. De Spurs maken ondertussen werk van de toekomst en willen enkele sterkhouders langer aan zich binden, waaronder Rode Duivel Jan Vertonghen.

De centrale verdediger speelt al sinds 2012 op White Hart Lane en groeide uit tot een onbetwiste basisspeler in de defensie. Hij was bezig aan een ijzersterk seizoen, toen hij eind januari uitviel met een blessure. Bij Tottenham willen ze de Rode Duivel dan ook graag langer vastleggen, meldt London Evening Standard. Zijn huidige contract loopt tot 2018, maar wordt binnenkort opengebroken.

De Noord-Londense club maakte dit seizoen de langverwachte sprong naar de top vier. Het wil daar blijven de komende jaren en wil dus meerdere sterkhouders een contractverlenging voorschotelen. Volgens dezelfde krant zouden Erik Lamela en Christian Eriksen net als Vertonghen op het punt staan bij te tekenen.