Vreven wil snel duidelijkheid over zijn toekomst: Kunnen niet blijven praten

Vreven wil snel duidelijkheid over zijn toekomst: "Kunnen niet blijven praten"

04-04-2016 09:11

Blijft Stijn Vreven ook volgend seizoen nog de coach van Waasland-Beveren? Als het van hemzelf afhangt wel. De geruchtenmolen plaats hem al bij STVV, maar de Limburger wil graag bij Waasland-Beveren blijven.

Vreven sprak al met Waasland-Beveren over zijn toekomst, maar die gesprekken draaiden op niets uit. "Er komt dus een volgend gesprek, maar ik durf niets meer te zeggen over de deadline. Ik had eigenlijk al gedacht dat er duidelijkheid zou zijn na ons vorige gesprek, maar dat is niet gebeurd", zegt hij aan Sporza.

"Ik wil absoluut blijven. Daarom praat ik ook eerst met Waasland-Beveren om te zien of we dezelfde toekomstvisie hebben. De gesprekken verlopen tot nu toe constructief. Maar we kunnen niet blijven praten."

Ambitie
Vreven is ambitieus. "Ik wil heel hoog en heel ver en de club moet kunnen volgen. Maar de club heeft ook ambitie. We moeten dus gewoon nog wat ditjes en datjes overeenkomen. Dan kunnen we er weer samen invliegen."

De geruchten dat Vreven al met andere clubs zou gesproken hebben, ontkent hij. "Zo zit ik niet in elkaar. Ik wil eerst een ja of nee van Waasland-Beveren horen. Pas dan ga ik elders kijken."