Manchester City brengt Kompany en Denayer positief nieuws over toekomst

Manchester City brengt Kompany en Denayer positief nieuws over toekomst

31-03-2016 21:24

Pep Guardiola is na dit seizoen de nieuwe trainer van Manchester City. De steenrijke club is al kansloos voor de titel in de Premier League en dus is de verwachting dat de Spanjaard de selectie flink gaat wijzigen. De Rode Duivels zouden ook in zijn toekomstplannen voorkomen.

The Guardian meldde donderdag dat Guardiola zijn zinnen heeft gezet op vier belangrijke zomertransfers. Volgens de Engelse krant staan Toni Kroos (Real Madrid), Paul Pogba (Juventus), John Stones (Everton) en Aymeric Laporte (Ahtletic Bilbao) hoog op de verlanglijst. De twee middenvelders en twee verdedigers zouden City van de nodige kwaliteitsimpuls moeten voorzien.

De mogelijke komst van deze spelers zou geen gevolgen hebben voor de Rode Duivels. Het bestuur van The Citizens zou kapitein Vincent Kompany, ondanks zijn vele blessures, nog graag willen behouden. Jason Denayer zou eveneens goed nieuws hebben gekregen. Denaeyer is nu nog verhuurd aan het Turkse Galatasaray, maar mag na dit seizoen weer terugkeren en vol voor zijn kans gaan.