Voormalige Charlton-Belg vindt nieuwe club in lagere regionen van Engeland

Voormalige Charlton-Belg vindt nieuwe club in lagere regionen van Engeland

Gepubliceerd: woensdag 30 maart 2016 om 12:28wo 30-03-2016 om 12:28

De 26-jarige Franck Moussa heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder zocht al meer dan een maand naar een nieuwe club nadat zijn contract bij Charlton Athletic ontbonden werd. Hij gaat nu opnieuw aan de slag bij zijn voormalige ploeg Southend United.

De Belgische middenvelder keert als vrije speler terug naar Southend. Het is niet het eerste avontuur van Moussa bij de club. Zo speelde hij al in 2008 eens voor de Engelse laagvlieger. Bij Southend krijgt hij echter geen contract, legt coach Phil Brown uit.  "Hij komt hier spelen zonder contract. Het is een win-winsituatie", klinkt het op BBC Radio.

"Wij zijn geen geld kwijt en Franck kan zich klaarstomen om opnieuw competitievoetbal te spelen. Aan het einde van het seizoen bieden we hem misschien een contract aan en anders zal een andere club hem wel komen wegplukken", besluit de trainer. Southend United komt momenteel uit in de League One, dat is de Engelse Derde Klasse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sensatie op de Bosuil! Antwerp boekt een historische 1-0 zege tegen Tottenham! #Tottenham #Antwerp #AntwerpFC #ANTTOT #Refaelov #UEL #EuropaLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws