Bayern moet serieuze tegenslag verwerken: Duitsers lang zonder aanvaller

Bayern moet serieuze tegenslag verwerken: Duitsers lang zonder aanvaller

30-03-2016 12:24

Bayern München moet Arjen Robben mogelijk langer missen dan aanvankelijk gedacht. De spierblessure van de 32-jarige aanvaller zou Robben maximaal vijf weken kunnen kosten.

Daarover bericht BILD woensdag. De Duitse boulevardkrant kopt woensdag groot over het 'Rätsel um Robben'. Verwacht werd namelijk dat Robben na de interlandperiode weer zou kunnen aansluiten bij de selectie van Josep Guardiola. Zover is hij nog niet. Robben trainde deze week nog niet voluit mee met Der Rekordmeister.

De interlands tegen Frankrijk en Engeland van Nederland liet hij aan zich voorbij gaan, maar mogelijk moet de blessuregevoelige Bayern-ster ook een cruciale fase van het seizoen missen. In de Bundesliga is de voorsprong op Borussia Dortmund geslonken tot vijf punten en in de Champions League wacht volgende week het eerste treffen in de kwartfinale met Benfica.

Tegenover de Duitse krant laat Bayern alleen weten dat Robben 'extra zorg' krijgt. De laatste wedstrijd die hij speelde was op 5 maart tegen Borussia Dortmund (0-0).