Lukaku zet deur op een kier voor Chelsea: Zien wat de toekomst brengt

Lukaku zet deur op een kier voor Chelsea: "Zien wat de toekomst brengt"

27-03-2016 09:12

Dat Romelu Lukaku deze zomer vertrekt bij Everton lijkt zeker, maar waar gaat hij dan naartoe. Chelsea misschien? De Londenaars zetten hem twee jaar geleden bij het huisvuil, maar nu zou hij er een meerwaarde kunnen zijn.

Lukaku heeft ook al die geruchten gehoord over Chelsea, maar hij maakt duidelijk dat hij helemaal geen revanchegevoelens heeft. "Ik heb niets te bewijzen tegenover hen. Ik ben verder gegaan en zij ook. Het was de beste deal voor ons. Ik ben een betere speler geworden. We zien wel wat de toekomst brengt", laat hij optekenen in de Engelse krant The Daily Star.

In 2011 haalde Chelsea Lukaku weg bij Anderlecht, de transferprijs lag naar verluidt rond de 12 miljoen euro. José Mourinho zag het echter niet zitten met hem en er volgden verschillende uitleenbeurten. Na een sterk seizoen bij Everton kon Chelsea hem uiteindelijk nog met winst doorverkopen, Everton heeft 35 miljoen euro betaald voor de Rode Duivel. Nu lijkt hij klaar voor een Europese topclub, maar of dat Chelsea wordt...