Floptransfer is nog altijd vol lof over Anderlecht: Beste club van België

Floptransfer is nog altijd vol lof over Anderlecht: "Beste club van België"

24-03-2016 13:19

Bij Anderlecht moest Maxime Colin de rechtsback voor de toekomst worden, maar de Fransman kon nooit overtuigen. Nu speelt hij bij Brentford in de Engelse tweede afdeling, waar hij Anderlecht nog een hart onder de riem steekt.

In Hattrick is hij vol lof over zijn ex-ploeg. "Anderlecht is een fantastische club, de beste club van België. De infrastructuur was er geweldig. Ik was zeer trots toen ik er tekende. Ik ben heel tevreden dat ik een jaar bij Anderlecht heb mogen spelen",

Nochtans pakte Colin snel zijn biezen, ook al omdat hij weinig aan spelen toekwam. "Ik dacht niet aan vertrekken, maar het aanbod van Brentford en de inspanningen die de club voor mij deed, hebben mij kunnen overtuigen. Soms moet je keuzes maken in je loopbaan en voor mij was Engeland een goede stap. Ik denk ook dat de Championship goed bij mijn kwaliteiten past. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste seizoen, alleen gooide die knieblessure roet in het eten. Ik hoop dat de club de komende jaren kan doorgroeien en dat we naar de Premier League promoveren."