Ex-speler Westerlo en Lierse trekt verrassend naar vierdeklasser

Ex-speler Westerlo en Lierse trekt verrassend naar vierdeklasser

24-03-2016 08:17

Lens Annab heeft na een lange zoektocht een nieuwe club gevonden. De ex-speler van Westerlo en Lierse had de ambitie om bij een tweedeklasser aan de slag te gaan, maar trekt naar Vierde Klasse. De ambitieuze Limburgse club THES Sport wist hem te overtuigen.

Het was coach Wouter Vrancken (ex-STVV, AA Gent en KV Kortrijk) die hem wist te overtuigen. "Ik hoopte eigenlijk op een tweedeklasser, maar daar kwam niets uit de bus", zegt Annab in Het Belang van Limburg. "Toen THES me contacteerde, was ik meteen gewonnen voor hun ambitieuze project. Ik hoop dat ze dit seizoen nog promoveren, want met de kern voor volgend seizoen kunnen we mooie dingen doen in de tweede amateurklasse." 

Annab kende tussen 2008 en 2012 enkele mooie jaren bij Westerlo in Eerste Klasse, maar daarna ging het bergaf. De Algerijnse Belg probeerde het achtereenvolgens bij het Algerijnse ES Sétif, SK lierse en ASV Geel, maar kon bij geen enkele club doorbreken. Nadat zijn contract bij die laatste in februari 2015 ontbonden werd, zat hij zonder club. Tot nu.