Broos ziet Hasi in zijn voetsporen treden: 'Soms maken ze het je niet gemakkelijk'

Broos ziet Hasi in zijn voetsporen treden: 'Soms maken ze het je niet gemakkelijk'

13-03-2016 14:34

Besnik Hasi krijgt de wind van voren bij Anderlecht. De supporters willen hem graag ontslagen zien worden, maar het bestuur van Anderlecht wil nog geen ingrijpende beslissing nemen. In het verleden was dat wel eens anders. Dat is Hugo Broos niet vergeten.

De bondscoach van Kameroen kreeg in het verleden zijn C4 bij Anderlecht. "Op een bepaald moment weet je dat je ontslagen gaat worden. Dan is iedereen tegen je. Fans, spelers en bepaalde mensen in het bestuur. Soms maken ze het je niet gemakkelijk. Filip Djuricic en Alexander Büttner zitten al op de bank. Is dat de fout van Hasi?", vraagt Broos zich af in La Capitale.

"Ik heb de carrière van Nenad Jestrovic 2 keer gered, maar op een bepaald moment was hij tegen mij en het bestuur reageerde niet. Pär Zetterberg werd gehaald door de voorzitter en moest spelen. Dan heb je het als coach moeilijk. Anderlecht moet Hasi gewoon verder laten doen, maar in een club als RSCA weet je gewoon dat de druk hoog zal worden als de resultaten even achterblijven."