United en Van Gaal compleet voor schut gezet: He was taking the piss!

United en Van Gaal compleet voor schut gezet: "He was taking the piss!"

12-03-2016 11:50

Het zijn geen prettige tijden om manager van Manchester United te zijn. Louis van Gaal ondervindt dat aan den lijve. De coach wordt constant belaagd door voetbalkenners en media. Dat is na de 2-0 nederlaag bij aartsrivaal Liverpool in de Europa League niet anders.

'Sommige fans van United hebben Van Gaal ongetwijfeld vergeleken met een vampier. Hij heeft de ziel uit de club gezogen. United voetbalde een groot gedeelte van afgelopen seizoen zonder plezier en is dat is dit voetbaljaar alleen maar erger geworden. De club kampt met een identiteitscrisis binnen alle geledingen', schrijft Manchester Evening News.

Paul Scholes gooide er een schepje bovenop. "Hoe kan het dat Juan Mata je captain is?! Hij is een goede speler en kende een goede maand, maar captain van Manchester United…", zei Scholes in The Daily Mail. Hij prees een Liverpool-duo: Roberto Firmino en Adam Lallana. "Lallana was taking the piss!", klonken de duidelijke woorden van de voormalig Mancunian over het feit dat Lallana United voor schut zette.