McClaren door spelers 'in de steek gelaten': 'We moeten voor hém spelen'

McClaren door spelers 'in de steek gelaten': 'We moeten voor hém spelen'

10-03-2016 21:16

Alles wijst erop dat Steve McClaren ontslagen wordt als manager van Newcastle United. Jonjo Shelvey, die in januari door de geplaagde manager werd opgepikt, steunt McClaren en hoopt dat hij aanblijft.

Shelvey stelt dat hij McClaren 'aanbidt', ondanks dat hij erkent dat het slecht gaat met Newcastle. "Hij verdient dit niet. Zolang hij er nog is, moeten we voor hém spelen. Hopelijk blijft hij bij de club en winnen we maandagavond", blikt de middenvelder vooruit op het duel met Leicester City.

Volgens Sky Sports zit McClaren dan al niet meer op de bank. "De spelers hebben McClaren in de steek gelaten", countert Shelvey. "Je krijgt betaald om je werk te doen, en daar hoort ook het ontkennen van geruchten bij. Iedereen heeft zich professioneel opgesteld en de training was gewoon leuk."

Newcastle United bezet de negentiende plek in de Premier League. The Magpies, waar Daryl Janmaat, Siem de Jong, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum onder contract staan, vergaarde tot dusver slechts 24 punten uit 28 duels.