Hasi: Hoe meer we daar voor waarschuwen, hoe meer die zaken terugkeren

Hasi: "Hoe meer we daar voor waarschuwen, hoe meer die zaken terugkeren"

05-03-2016 23:49
4

Anderlecht mocht zaterdagavond zijn wonden likken. Het verloor met 2-1 op het veld van Moeskroen en zag Club Brugge uitlopen tot negen punten. Na de wedstrijd verscheen dan ook een teleurgestelde Besnik Hasi voor de pers.

"We konden niet slechter aan de wedstrijd beginnen", aldus de trainer van Anderlecht tegenover Sporza. "We verloren Andy Najar (kuit) en Leander Dendoncker (oude blessure) al tijdens de opwarming. Maar we begonnen gewoon weer zeer slecht, net zoals vorig seizoen tegen Moeskroen."

"Hoe meer we daar voor waarschuwen, hoe meer die zaken terugkeren. We waren te traag en namen te veel onnodige risico's. Moeskroen kreeg vleugels en scoorde, maar tijdens de tweede helft hadden we wel de controle over de wedstrijd."

Volgens Hasi was niet alles slecht. "We hadden kansen, maar de goal ontbrak. En in een wedstrijdfase waarin Moeskroen minder gevaarlijk was, gaven we de bal weg."

Anderlecht ziet Club Brugge almaar verder uitlopen. "Iedereen heeft het over de halvering van de punten, maar op een bepaald moment wordt het te veel. Of ik het nog zie zitten? Ja, ik zie het nog zitten", besloot Hasi.