Brecht Dejaegere: We schoten te laat wakker, maar het was penalty!

Brecht Dejaegere: "We schoten te laat wakker, maar het was penalty!"

04-03-2016 23:20

AA Gent liet in eigen huis 2 punten liggen tegen degradatiekandidaat Oud-Heverlee Leuven, die door het gelijkspel zaterdag al gered kunnen zijn. Brecht Dejaegere, zoals vaak 1 van de lichtpunten bij Gent, steekt de hand in eigen boezem.

We zijn laat in de wedstrijd gekomen, we zijn na de 0-1 in gang geschoten. Het is spijtig dat we dan pas wakker schieten en goed voetbal laten zien, dit mag niet meer gebeuren", reageert Dejaegere bij Proximus 11. 

Renato Neto ging er op het uur uit voor Mbark Boussoufa. Die wissel kan gerust het kantelpunt in de wedstrijd genoemd worden. "Bous is een ander type dan Neto en heeft voetballend iets meer gebracht", verklaart Dejaegere. 

Dejaegere heeft zijn reputatie tegen. Hij staat geboekstaafd als een duikgrage voetballer. Scheidsrechter Vertenten verrok tot 2 keer toe geen spier toen Dejaegere geraakt werd in de 16. "Romain Reynaud zei zelf dat het penalty was. En de tweede was sowieso een, van de eerste begrijp ik het nog, maar ik viel omdat ik volledig uit evenwicht was", besluit Dejaegere.