Drie opmerkelijke afwezigen in selectie van Club Brugge

Drie opmerkelijke afwezigen in selectie van Club Brugge

04-03-2016 13:40

Michel Preud'homme heeft zijn selectie voor de wedstrijd tegen STVV vrijgegeven. Hij recupereert Dion Cools, maar dat is ook het enige goede nieuws voor Club. 

Preud'homme heeft besloten om geen enkel risico te nemen voor de op papier makkelijke partij, verschillende basisspelers vallen uit de kern. Dat geldt voor Lior Refaelov, Thomas Meunier en Stefano Denswil. Ze kampen alledrie met een blessure. 

De vraag is dan hoe Preud'homme hen zal vervangen. Op de rechtsachter gaat het tussen Davy de fauw en Dion Cools, al komt die laatste terug uit blessure. Centraal liggen Brandon Mechele en Benoît Poulain in de weegschaal. Op de rechterflank ligt Sander Coopman dan weer voor de hand, zeker omdat Gedoz geschorst is.

De volledige selectie: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Dion Cools, Davy De fauw, Bjorn Engels, Brandon Mechele, Benoît Poulain, Laurens De Bock, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Claudemir, Mikel Agu, Sander Coopman, Hans Vanaken, Tuur Dierckx, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José Izquierdo