Ronald Vargas is helemaal terug en ontvangt prestigieuze prijs

Ronald Vargas is helemaal terug en ontvangt prestigieuze prijs

Gepubliceerd: vrijdag 4 maart 2016 om 12:20vr 04-03-2016 om 12:20

Voor Ronald Vargas is dit seizoen een schot in de roos. De Venezolaan kon het door blessures niet waarmaken bij Anderlecht, maar in Griekenland laat hij zijn talent weer zien.

In 2011 ruilde Vargas Club Brugge voor Anderlecht, een heel controversiële transfer. Anderlecht kocht de spelmaker terwijl hij kampte met een zware knieblessure, en daarvan leek hij nooit te gaan herstellen. Bij Anderlecht raakte de dure transfer nooit in de basis. Met het Turkse Balikesirspor degradeerde hij daarna naar de tweede afdeling, maar nu maakt de 29-jarige Venezolaan eindelijk terug furore.

Het tijdschrift Diario Goleador heeft hem verkozen tot de beste Venezolaanse voetballer van de maand januari, en het heeft daar goede redenen voor. In januari alleen al maakte Vargas in alle competities samen 8 doelpunten en gaf hij 6 assists. Mede daardoor staat PAOK nu op een vierde plaats in de Griekse competitie, mogelijk zien we Vargas volgend seizoen dus terug in de Europa League. Het trieste verhaal van Vargas krijgt op die manier toch nog een happy end.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws