Dit was de voormiddag: toptransfers voor Neuer, Ronaldo en...Besnik Hasi?

Dit was de voormiddag: toptransfers voor Neuer, Ronaldo en...Besnik Hasi?

04-03-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Hasi naar Turkije?
Interessant nieuwtje uit Turkije: topclub Galatasaray zou denken aan Besnik Hasi. De Turken zoeken een jonge coach die al iets bewezen heeft, en Hasi heeft op 44-jarige leeftijd toch al een titel behaald. Galatasaray ligt wel aardig overhoop met de UEFA.

Daar is Martens weer
Keeperstrainer Guy Martens werkt niet meer in Singapore. Het icoon van Racing Genk ging op avontuur na zijn ontslag, maar hij mist werken in Europa. Belgische eersteklassers hebben nu dus de kans om Martens binnen te halen.

Grote kuis bij Real Madrid
Real Madrid wil deze zomer helemaal opnieuw beginnen, en dat is slecht nieuws voor 10 spelers. Verschillende topvedetten moeten weg, en zelfs Cristiano Ronaldo zou op het lijstje staan.

Neuer naar Man City?
Pep Guardiola is vanaf volgend jaar coach bij Manchester City, en daar kan Bayern last mee krijgen. De Catalaan wil namelijk graag Manuel Neuer binnenhalen, en die zou zelf oren hebben naar die overgang.

Stoica terug in actie?
Van Alin Stoica horen we de afgelopen jaren niets meer, maar dat kan veranderen. Glen De Boeck denkt namelijk dat hij een meerwaarde kan zijn voor Moeskroen-Péruwelz. Het bestuur is echter een pak minder enthousiast.