Real Madrid zet Ronaldo mes op de keel: Je weet niet eens hoe ik heet

Real Madrid zet Ronaldo mes op de keel: "Je weet niet eens hoe ik heet"

01-03-2016 12:30

Het rommelt in de kleedkamer van Real Madrid, na de harde uitspraken van Cristiano Ronaldo rond de verloren derby tegen Atlético Madrid (0-1). In de Spaanse pers wordt dinsdag de vuile was buiten gehangen.

De gewraakte uitspraken van Ronaldo leidden maandagavond tot een spoedberaad in het Estadio Santiago Bernabeu, op initiatief van aanvoerder Sergio Ramos. De spanningen zouden daarbij hoog zijn opgelopen. Diairo Gol beweert dat veel spelers hun teleurstelling in de Portugese supervedette hebben uitgesproken.

Vooral de reactie van Mateo Kovacic maakte indruk. De 21-jarige Kroaat, die in de zomer voor 35 miljoen euro overkwam van Internazionale, haalde uit naar Ronaldo. "Je weet niet eens hoe ik heet", zou hij hebben geschreeuwd. Ronaldo noemde zijn ploeggenoot onlangs 'Kovacevic'.

Het past in de tendens van de laatste maanden, waarin Ronaldo een ongeïnteresseerde indruk maakt. Veel spelers van Real Madrid ergeren zich ook aan de passiviteit van de Portugees in wedstrijden. De hoofdrolspeler bood tijdens het spoedberaad overigens meerdere keren zijn excuses aan.