Anderlecht-spelers vonden dankzij spelerstunnel hun rust terug

Anderlecht-spelers vonden dankzij spelerstunnel hun rust terug

26-02-2016 08:04

Arnold Hunter maakte donderdag geen al te beste beurt tijdens Olympiakos - Anderlecht (1-2). En dan drukken we ons nog zacht uit. Zijn beslissingen brachten Anderlecht bijna in de problemen. Gelukkig lieten de spelers van paars-wit zich niet zot maken of tenminste niet al te lang.

Besnik Hasi blikt in Sportwereld terug op het Europa League-duel. "De eerste missie was het openingskwartier overleven. Ik vond echter dat we niet genoeg ballen in de rug van hun verdediging hebben gespeeld. Frank Acheampong liep nochtans goed in die ruimte. Op één van die ballen kon hij alleen naar goal, maar werd hij onderuitgehaald", aldus Hasi.

"De spelers waren kwaad en verloren hun concentratie. Dan krijg je ook nog eens een onterechte penalty tegen. Het is dan zaak om die mannen te kalmeren. Eens we uit de spelerstunnel waren, waren we echter weer gekalmeerd. We kwamen dan ook beter uit de kleedkamers, met die mooie kans van Najar. De ruimte tussen de linies konden we daar ook veel beter benutten." Daarna liet Hunter het opnieuw na om rood te trekken. Filip Djuricic was doorgebroken en werd hardhandig tegen de grond gewerkt. "Ik dacht dat het een rode kaart was, maar blijkbaar mocht het niet zijn", stelt Hasi.