Atlético is gewaarschuwd: 'Als wij thuis spelen is het een hel in het stadion'

Atlético is gewaarschuwd: 'Als wij thuis spelen is het een hel in het stadion'

22-02-2016 17:59

In de achtste finales van de Champions League komt Atlético Madrid, de ploeg van Yannick Carrasco, woensdagavond op bezoek bij PSV. De Eindhovenaren spelen dit seizoen ijzersterk in eigen huis, met 9 punten uit 3 duels. 

Jorrit Hendrix rekent een uitschakeling van de Madrilenen dan ook zeker tot de mogelijkheden. "De fans geven ons net dat beetje meer energie en een boost. Het is gewoon een hel als we thuis spelen, zodra de fans achter ons gaan staan en voor ons zingen en juichen", zo citeert Voetbal International Hendrix uit een interview op UEFA.com

Hendrix kijkt uit naar de krachtmeting met Atlético. "We kunnen niet wachten om ons weer te meten met een absolute Europese topploeg. Atlético Madrid is een erg slimme ploeg, een vechtmachine die ook erg goed voetbal kan spelen." Hendrix ziet kansen tegen de ploeg uit de Spaanse hoofdstad. "Ze hebben recent nog de finale van de Champions League bereikt, dus zij zijn de absolute favoriet. Maar wie weet waar we thuis in Eindhoven toe in staat zijn?"