‘Klopp scout in thuisland, Benteke voelt de bui al de hangen’

‘Klopp scout in thuisland, Benteke voelt de bui al de hangen’

22-02-2016 17:57

Christian Benteke dreigt er weer een concurrent bij te krijgen in de spits van Liverpool FC. Jürgen Klopp heeft volgens 90mins.com zijn pijlen gericht op Javier Hernandez. 

Hernandez (27) speelde in het verleden bij Manchester United en Real Madrid. Bij die 2 clubs maakte hij het niet volledig waar. Sinds zijn overstap naar Bayer Leverkusen in de zomer van 2015 zit hij in bloedvorm. Hij heeft reeds 13 keer het net gevonden in 17 matchen in de Bundesliga. Liverpool zou bereid zijn een bod uit te brengen van 25 miljoen euro voor de spit van bayer Leverkusen.

Javier hernandez zou een goede keuze zijn voor Liverpool. Liverpool is immers dringend op zoek naar goals. En dat is net wat Chicharito kan brengen Slecht nieuws voor Benteke die nu al op zoek is naar speeltijd. Momenteel komt hij nog maar met moeite van de bank. Hij scoort weinig en vindt zijn draai niet in het spelsysteem van Klopp. De komst van een goalgetter zoals Hernandez zou dan wel eens het einde van Benteke bij Liverpool kunnen betekenen.