Nieuwe sponsor van Club Brugge zal Raman veel plezier doen

Nieuwe sponsor van Club Brugge zal Raman veel plezier doen

21-02-2016 08:37

Club Brugge heeft een nieuwe commerciële partner gevonden: voortaan zal Club in zee gaan met IJsboerke, het ijsmerk dat vooral bekend is van zijn oranje vrachtwagens.

De naam IJsboerke zal niet op de shirts komen, daar blijft alleen de naam van hoofdsponsor Daikin staan. Club zal wel reclame maken voor het merk op de LED-boarding, al is het niet duidelijk hoe veel Blauw-Zwart precies zal ontvangen van deze nieuwe sponsor. IJsboerke zet de laatste tijd weer volop in op de sport, want in 2013 investeerde het ook al in wielerploeg Lotto-Belisol. In de jaren zeventig was IJsboerke zelfs hoofdsponsor van een wielerploeg, die verschillende keren mocht deelnemen aan de Ronde Van Frankrijk.

Het is opmerkelijk dat het bedrijf opnieuw investeert in de sport, want in 2012 was de fabriek nog bijna failliet. Uiteindelijk heeft het grote concern Glacio het bedrijf kunnen overnemen, weliswaar met veel ontslagen. Kennelijk komt IJsboerke er nu stilaan terug bovenop. Een 'boerke' dat Club Brugge sponsort, we kijken reikhalzend uit naar de flauwe grappen!