Büttner veel goedkoper dan gedacht: Er zijn goeie afspraken gemaakt

Büttner veel goedkoper dan gedacht: "Er zijn goeie afspraken gemaakt"

Gepubliceerd: zaterdag 20 februari 2016 om 13:19za 20-02-2016 om 13:19

Met Alexander Büttner heeft Anderlecht er niet alleen een kleurrijk figuur bij, maar ook een goeie voetballer. Büttner wordt gehuurd, maar zou kunnen blijven: zijn aankoopoptie is namelijk lager dan gedacht.

Het bedrag dat op Büttner geplakt wordt is vier miljoen euro, maar dat klopt volgens de Nederlander niet. "Ik kan je vertellen dat mijn aankooptie minder is dan vier miljoen euro, en er zijn goede afspraken gemaakt met Dynamo. Over een half jaar zitten we rond de tafel, maar ik zeg niet meteen nee. Brussel is ook relatief dicht bij mijn geboorteplaats", aldus Büttner in fan.

Bovendien heeft hij het naar zijn zin bij Anderlecht, hij stuurde zelfs twee andere topclubs wandelen. "Hamburg en Galatasaray wilden me ook, maar de warme ontvangst in België overtuigde me meteen. Anderlecht is een goeie club, met ook een goeie coach en goeie fysiotherapeuten. Jullie hebben trouwens een leuke competitie. De tegenstanders zijn fysiek sterk, maar proberen toch te voetballen en hebben allemaal spelers die het verschil kunnen maken."

Büttner is dan ook heel blij met zijn transfer. "Als je bij Anderlecht speelt, mag je daar trots op zijn. Natuurlijk hoop ik deze ploeg naar de titel te helpen. Ik ben wel nog niet 100% fit, al liep ik tegen Zulte-Waregem al bijna 17 kilometer. Die lijn wil ik doortrekken.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Büttner een goede aanwinst voor Anderlecht?

(961 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws