Van Holsbeeck zei nee tegen ex-speler die wou terugkeren

Van Holsbeeck zei nee tegen ex-speler die wou terugkeren

20-02-2016 13:01

Het heeft een tijdje geduurd, maar Charly Musonda Junior mag eindelijk meedoen bij de grote jongens. Bij Betis heeft hij al een paar mooie dingen laten zien, maar volgens Fan! had hij ook bij Anderlecht kunnen zitten.

Herman Van Holsbeeck claimde vorige zomer dat er een ex-jeugdspeler was die smeekte om terug naar Anderlecht te mogen gaan. Er werd gespeculeerd dat het om Bossaerts zou gaan, maar Fan! weet wel beter: het was Musonda die zijn entourage liet bellen naar Anderlecht. Anderlecht tilt er echter behoorlijk zwaar aan dat de jeugdspeler de club heeft laten stikken voor een avontuur bij Chelsea, daarom was er geen sprake van een overgang.

Musonda Jr. moest uiteindelijk nog ettelijke maanden meedraaien bij Chelsea, waar hij nooit uitzicht had op speelminuten. Tijdens de winter flirtte hij met verschillende Europese topclubs, maar uiteindelijk werd het toch het bescheiden Real Betis. Daar heeft hij zich al meteen in de harten van de supporters gespeeld, het is dus niet uitgesloten dat Musonda Jr. het toch nog maakt bij Chelsea.