Vergeten Belg voelt zich opperbest in nieuw Nederlands avontuur

Vergeten Belg voelt zich opperbest in nieuw Nederlands avontuur

19-02-2016 16:10

Stijn Wuytens, die vorige maand de overstap van Willem II naar AZ Alkmaar heeft gemaakt voelt zich al helemaal thuis bij zijn nieuwe club. Wuytens, die normaal als middenvelder speelt en nu in de verdediging naast Ron Vlaar staat, bewijst dat hij hier ook zijn mannetje kan staan.

Stijn Wuytens (26) maakte tijdens de winterstop de overgang van Willem II naar AZ en geeft in een interview aan AZ.nl toe dat hij zich hier al helemaal thuis voelt. Wuytens heeft bij zijn nieuwe club al alle matchen gespeeld. Hoewel dit niet op zijn vertrouwd positie in het middenveld is geeft, hij zelf toe dat hij bij AZ misschien wel het best is in de verdediging. Desondanks hoopt hij stiekem dat hij nog op het middenveld terecht komt.

Volgende maand ziet hij zijn oude ploegmakkers van Willem II terug. Extra speciaal maakt het dat hij ook voor de eerste keer tegen zijn broer, Dries Wuytens, zal moeten spelen. Wuytens geeft zelf toe dat dit een mooie belevenis gaat worden voor zijn vrienden en familie. En hoewel het zijn broer is, zal hij zich niet laten kennen en vol voor de 3 punten gaan.