Eeuwige belofte wil doorbreken bij Lokeren: Ik heb foute keuzes gemaakt

Eeuwige belofte wil doorbreken bij Lokeren: "Ik heb foute keuzes gemaakt"

19-02-2016 10:50

Niemand zal ontkennen dat Jaja Coelho kan voetballen. De Braziliaanse spits van Lokeren is op technisch vlak een lust voor het oog, maar toch kende hij nooit echt een internationale doorbraak. Hij geeft aan dat hij in zijn carrière een paar foute keuzes heeft gemaakt. 

Coelho windt er geen doekjes om: hij heeft in het verleden al verschillende keren puur voor het geld gekozen. "Ik heb in mijn leven af en toe foute keuzes gemaakt", zegt hij aan Het Belang Van Limburg. "Al-Ahli bijvoorbeeld. Er werd me een luxueus leventje voorgespiegeld in de Emiraten. Dat was het ook. Ik werd er dik betaald en kon mijn familie zo goed voorthelpen. Op kop mijn 7-jarig zoontje Murilo, die met mijn ex in Brazilië woont. Maar het voetbal stelde niks voor", trapt Coelho een open deur in.

Ook over de Chinese competitie won hij niet veel informatie voor hij er tekende. "Ook China, het beloofde land, werd een tegenvaller. Ik kon er niet aarden. Bijna niemand sprak er Engels, je moest altijd een beroep doen op een vertaler. Zelfs de coach sprak enkel Chinees. Dus vroeg ik na een maand of zes of ze me mijn vrijheid wilden geven. Dat kon. Enkele maanden later zat ik in Lokeren. Voor het geld moet ik intussen niet meer voetballen. Dus primeert vanaf nu het sportieve.”