Kortrijk-doelman rekent niet op contractverlenging: Nog niets gehoord

Kortrijk-doelman rekent niet op contractverlenging: "Nog niets gehoord"

Gepubliceerd: vrijdag 19 februari 2016 om 07:18vr 19-02-2016 om 07:18

Darren Keet verlaat na het huidige seizoen KV Kortrijk. Dat bevestigde de doelman zelf aan Het Nieuwsblad. De Zuid-Afrikaan heeft een aflopend contract, maar hoorde nog niets van het bestuur. "Ze zullen nu niet meer met een voorstel komen."

Keet is sinds juli 2011 actief in het Guldensporenstadion en knokte zich snel in de basis. De 26-jarige doelman overwon in de jaren heel wat concurrenten en staat op een goed blaadje bij de fans. Desondanks lijkt er na het seizoen een einde te komen aan zijn periode bij Kortrijk. "Ik heb nog niets gehoord van het bestuur", aldus de doelman in Het Nieuwsblad.

"Ik lig er niet wakker en bereid me voor op een vertrek. Ik verwacht nu geen voorstel meer, maar ze hadden me wel even persoonlijk kunnen vertellen dat ze geen plannen meer hebben met mij", aldus de Zuid-Afrikaan. "Ik ben hier tenslotte 5 jaar."

Keet heeft ook al nagedacht over zijn toekomst. "Ik hoop in België te kunnen blijven, want over een jaar kan ik een Belgisch paspoort aanvragen. Maar eerst wil ik nog een keer alles geven voor Kortrijk." De teller van de doelman staat tot dusver op 136 wedstrijden. Daarin hield hij 44 keer de nul.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws