Het gaat spetteren bij Anderlecht: Wij spreken dezelfde voetbaltaal

Het gaat spetteren bij Anderlecht: "Wij spreken dezelfde voetbaltaal"

17-02-2016 19:24
2

Filip Djuricic werd tijdens de wintermercato met veel tromgeroffel binnen gehaald bij Anderlecht. De Servische middenvelder liet ook al enkele knappe dingen zien. Maar Djuricic kijkt vooral uit naar de Play-Offs. 

Djuricic neemt het donderdag op tegen Olympiakos, de club waar hij een deel van zijn jeugd doorbracht. Maar tijdens de persconferentie naar aanleiding van het Europa League-duel blikte de Serviër even vooruit op de Play-Offs. "Net zoals Olympiakos hebben we een uitstekende ploeg. Ik zit op dezelfde golflengte met spelers als Steven Defour, Youri Tielemans en Dennis Praet. Wij spreken dezelfde voetbaltaal. Dat gaat nog vonken geven, ook in de Play-Offs", geeft Djuricic aan in Het Nieuwsblad.

De Benfica-huurling zag dinsdag dat zijn Portugese werkgever Benfica met 1-0 won van Zenit Sint-Petersburg. "Ik heb niets te bewijzen aan Benfica. Ik ben sowieso zeer gemotiveerd, omdat ik een geboren winnaar ben. Ook wanneer ik niet speelde, heb ik hard gewerkt. Ik ben niet ver verwijderd van mijn beste vorm", klinkt het bij de Servische spelmaker.