Ik ben niet boos op Anderlecht, maar hier gelooft men wél in mij

"Ik ben niet boos op Anderlecht, maar hier gelooft men wél in mij"

Gepubliceerd: woensdag 17 februari 2016 om 09:55wo 17-02-2016 om 09:55

Anderlecht staat donderdag tegenover Olympiakos in de 1/16de finales van de Europa League. De Brusselaars zullen bij Olympiakos moeten oppassen voor Luka Milivojevic. Bij de Grieken speelt er namelijk één speler die belust is op revanche.

Anderlecht nam in 2013 Milivojevic over van Rode Ster Belgrado voor 2,7 miljoen euro. Bij paars-wit moest hij de vervanger van de vertrokken Lucas Biglia worden. Echt overtuigen kon hij echter nooit. "Ik mocht nooit eens 6 of 7 volledige wedstrijden op rij spelen", blikt Milivojevic terug in Het Nieuwsblad.

"Zo kon ik mezelf er nooit volledig ontplooien, Anderlecht zag het blijkbaar niet in mij. Toch had ik misschien zo'n periode nodig om beter te worden. Wat je niet doodt, maakt je sterker, hé. Daarom ben ik nu ook niet boos op Anderlecht."

"Ik wil nu niet het grote ongelijk van Anderlecht bewijzen. De Brusselse fans hebben mij altijd gesteund en daardoor ben ik nog altijd een fan van Anderlecht. Het enige verschil is dat ze bij Olympiakos wél in mij geloven. Zelfs in moeilijke tijden beschermt de club zijn spelers. Daarom is Olympiakos een grote club", deelt hij toch nog een kleine prik uit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Kreeg Milivojevic te weinig kansen bij Anderlecht?

(270 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws