'Grote onrust bij PSG: Ibrahimovic is woedend op Aurier'

'Grote onrust bij PSG: Ibrahimovic is woedend op Aurier'

16-02-2016 11:24

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Paris Saint-Germain, de spelersgroep en Serge Aurier. De Ivoriaanse rechtsback bespotte afgelopen weekend alles en iedereen in een Periscope-video.

De video lekte zaterdagavond uit. Onder meer Zlatan Ibrahimovic, Gregory van der Wiel en trainer Laurent Blanc werden op de hak genomen door Aurier, die met onmiddellijke ingang is geschorst door PSG. Het Franse medium RMC doet dinsdagochtend een boekje open over de laatste ontwikkelingen bij de Franse grootmacht.

Zondagochtend verzamelden de spelers van PSG zich op de club, waar de uitspraken van Aurier al waren doorgedrongen. Ibrahimovic was als één van de eersten aanwezig en liet in eerste instantie niets merken. Later wendde hij zich echter tot vriend Maxwell met de vraag: "Heeft Serge dit echt gedaan? Wat bezielt die man?"

Toen Ibrahimovic de bewuste video onder ogen kreeg, begon hij naar verluidt te koken. RMC schrijft dat de 34-jarige supervedette uit Zweden stil bleef, maar dat 'zijn ogen donker werden van woede'. Aurier beschuldigde Ibrahimovic en Blanc van onzedelijke handelingen.