AA Gent moet rekening houden met gemotiveerde Belg: Dat was fantastisch

AA Gent moet rekening houden met gemotiveerde Belg: "Dat was fantastisch"

15-02-2016 17:16

Koen Casteels staat bij Wolfsburg terug tussen de palen. En dat was toch een tijdje geleden. Maar door blessureproblemen van Diego Benaglio kreeg Casteels weer een kans. Volgens Peter Van Der Heyden heeft de doelman die met beide handen gegrepen. Tegen AA Gent moet de bevestiging volgen. 

Casteels hield afgelopen weekend zijn netten schoon in de partij tegen Ingolstadt. Het werd 2-0 en dus mocht de Belgische doelman een clean sheet achter zijn naam noteren. Van Der Heyden zag dat Casteels een goede indruk maakte, maar geeft tegenover Sporza meteen aan waar AA Gent op moet letten. "Hij heeft goed gekeept. Zijn uittrap met rechts was wel veel minder dan zijn trap met links. Ook Gent zal dat wel gezien hebben."

Casteels wil zich in de Champions League-partij tegen AA Gent opnieuw bewijzen. De Buffalo's zullen ongetwijfeld een gemotiveerde doelman aan het werk zien. Tegen Ingolstadt gaf hij al een voorsmaakje. "Voor het overige was Koen zeer secuur. Hij heeft 1 of 2 gemaakte goals uit zijn doel gehouden. Dat was fantastisch. De zaken die hij moest doen heeft hij met veel bravoure gedaan. Ik twijfel er niet aan dat hij zich zal willen tonen."