'Club Brugge zal met de titel aan de haal gaan, de ambitie druppelt er vanaf'

'Club Brugge zal met de titel aan de haal gaan, de ambitie druppelt er vanaf'

12-02-2016 17:57

De titel lijkt dit seizoen te gaan gestreden worden tussen Club Brugge, AA Gent en RSC Anderlecht. Club Brugge deed afgelopen week alvast een goede zaak door Gent een stevige mentale tik uit te delen. Columnist Herman Brusselmans gelooft dan ook in de Bruggelingen.

"Ik denk dat er onder meer door de komst van Mbark Boussoufa een veer is gebroken is bij AA Gent, en bij de leiding van de club, en bij de andere spelers van de club, en bij de supporters van de club", schrijft de gematigde Gentsupporter in zijn column in Het Laatste Nieuws.

Brusselmans denkt niet dat Boussoufa Gent aan een titel zal helpen. "Persoonlijk vrees ik van niet, omdat ik tevens vrees dat Club Brugge met de titel aan de haal zal gaan. Club heeft niet alleen twee keer in één week gewonnen van AA Gent, het liet ook een ultra solide indruk na."

"En van het gezicht van Michel Preud’homme druppelen de ambitie, de zelfzekerheid, en de staalharde wil om het hoogste schavot te bestijgen. Voor de tweede plaats zal gebikkeld worden tussen AA Gent en Anderlecht, de club die ons nu al jaren en jaren ontgoochelt, maar let op, onderschat nóóit Anderlecht."