Mooi eerbetoon Van Persie: 'Thanks voor de mooie momenten, all the best bro!'

Mooi eerbetoon Van Persie: 'Thanks voor de mooie momenten, all the best bro!'

Gepubliceerd: donderdag 11 februari 2016 om 23:09do 11-02-2016 om 23:09

Khalid Boulahrouz (34) maakte donderdag bekend dat hij per direct profvoetballer af is. Robin van Persie, zijn voormalig collega bij het Nederlands elftal, heeft op Instagram een mooi eerbetoon geschreven voor de gepensioneerde Kannibaal. 

De twee kwamen elkaar reeds tegen op jonge leeftijd. 'Jij en ik hebben elkaar op het veld leren kennen. Ik speelde bij Feyenoord en jij bij RKC. Daar hebben wij mooie duels uitgevochten', begint Van Persie. 'De jaren daarna zijn we elkaar blijven tegenkomen. Met name bij het Nederlands elftal. Daar hebben we mooie momenten gedeeld, maar ook hele zware. Met als gevolg een hele mooie vriendschap.'

'Je legendarische peptalks, imitaties en speeches zullen me voor altijd bijblijven en me van een glimlach blijven voorzien. Je professionaliteit en ook zeker je humor zal een gemis zijn op en naast de velden', vervolgt de aanvaller van Fenerbahçe. 

'Ik wil je bij deze succes wensen met je nieuwe avontuur en hoofdstuk in je leven. Helaas kunnen we niet voor altijd blijven voetballen en komt aan alles een einde en die tijd is voor jou aangebroken. Maar ben ervan overtuigd dat er voor jou weer hele mooie deuren geopend zullen worden. Thanks voor de mooie momenten, all the best bro!'

 

@boulahrouz81 Jij en ik hebben elkaar op het veld leren kennen. Ik speelde bij Feyenoord en jij bij RKC. Daar hebben wij mooie duels uitgevochten. De jaren daarna zijn we elkaar blijven tegenkomen. Met name bij het Nederlands Elftal. Daar hebben we mooie momenten gedeeld, maar ook hele zware. Met als gevolg een hele mooie vriendschap. Je legendarische peptalks, imitaties en speeches zullen me voor altijd bijblijven en me van een glimlach blijven voorzien. Je professionaliteit en ook zeker je humor zal een gemis zijn op en naast de velden. Ik wil je bij deze succes wensen met je nieuwe avontuur en hoofdstuk in je leven. Helaas kunnen we niet voor altijd blijven voetballen en komt aan alles een einde en die tijd is voor jou aangebroken. Maar ben ervan overtuigd dat er voor jou weer hele mooie deuren geopend zullen worden. Thanks voor de mooie momenten, all the best bro!

Een foto die is geplaatst door Robin van Persie (@robinvanpersie) op

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws