OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk mag nieuw gezicht verwelkomen op Het Kiel

OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk mag nieuw gezicht verwelkomen op Het Kiel

Gepubliceerd: donderdag 11 februari 2016 om 21:12do 11-02-2016 om 21:12

Beerschot-Wilrijk wil zo snel mogelijk naar Tweede Klasse. De Antwerpenaren zijn aardig op weg om dat te realiseren. Maar Beerschot-Wilrijk wil geen slecht figuur slaan in de Proximus League en heeft zich alvast al versterkt met Alexander Maes.

Maes ondertekende donderdag een contract bij Beerschot-Wilrijk dat hem volgend seizoen aan de club verbindt. De 24-jarige aanvallende middenvelder is erg blij dat hij die kans krijgt. "Ik heb geen seconde moeten nadenken om naar KFCO Beerschot-Wilrijk te komen. Het is voor elke speler een droom om voor deze club te kunnen voetballen; een club met zo'n traditie, met uitgesproken sportieve ambities en een ongelooflijk fanatieke aanhang", geeft Maes aan op de website van Beerschot-Wilrijk.

Maes maakt nu nog het mooie weer bij Capellen en de jonge middenvelder wil zich tot het einde van het seizoen nog volop geven voor zijn club. "Maar eerst maak ik het seizoen nog af bij Cappellen. Met volle goesting overigens en met de juiste focus. Die club zit momenteel in een heel sterke periode, wij willen zo hoog mogelijk finishen... en daar wil ik graag ook de komende weken en maanden mijn steentje verder toe bijdragen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Keert Beerschot-Wilrijk ooit terug naar de Jupiler Pro League?

Ja
69%
Nee
31%
(273 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws